"Dostrzeżmy młodych literatów"
Zapraszam na warsztaty literackie, które odbędą się 7 grudnia 2007 roku, w piątek, o 17 w Centrum Animacji Społecznej Horyzonty, ul. Krakowska 26/4.
Warsztaty prowadzą prof. dr hab. Stanisław Jaworski i mgr Bernadetta Cich. Tematem rozmów będą teksty tarnowskich młodych twórców.
Zapraszam wszystkich zainteresowanych tematem:)
O dziwo z tych warsztów, które nie dotyczyły mojej twórczości, wyniosłem więcej niż z Żabnieńskich i jestem w pełni usatysfakcjonowany. Nie nazywać rzeczy wprost, nie podawać "morału" na tacy, im mniej gadania w wierszu tym lepiej - napewno pomoże mi to w pisaniu tekstu, na który nosi mnie od dłuższego czasu, a który będzie szalenie ambitny :}
Życzcie powodzenia!
też bardzo zadowolona . Pokaz multimedialny, przy spokojnym głosie Anitki zrobił dużą robotę i samo miejsce
nowego biura! Dużo cennych wniosków (chyba łatwiej słuchać nie o swoich wierszach - mniej emocji, stresu i bardziej obiektywne stanowisko). Ciesze się, że sie tam znalazłam, a właściwie nieplanowanie. Pozdrawiam. A i wybaczcie moje ADHD ( pewnie niektórzy zauważyli - gł. Filutek i Piotr ).
Administrator
Anitka też zauważyła
Administrator
kolejne warsztaty 18 lipca o godzinie 12 w siedzibie Horyzontów, Krakowska 26/4. Zapraszam!